Zaposleni iz Carlsberga kod nas na Team building-u.

Zaposleni iz Carlsberga organizovali su Team building u etno selu Sunčana Reka i tom prilikom su uživali u mnogobrojnim uslugama koje naše etno selo nudi. 

1
2
3
4
5
6

Etno selo Sunčana Reka dobitnik Velike zlatne medalje Međunarodnog sajma turizma

Etno selo Sunčana Reka i ove godine dobilo Veliku zlatnu medalju Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu za kvalitetnu, bogatu i raznovrsnu ponudu turističkih sadržaja.

Miholjdanska Straparijada Suncana Reka24
Miholjdanska Straparijada Suncana Reka29
Miholjdanska Straparijada Suncana Reka36

Team building u etno selu Sunčana Reka

Zaposleni u Sberbank organizovali su Team building u etno selu Sunčana Reka, a jedna od usluga koje su koristili je vožnja brodićem Zvorničkim jezerom. Uskoro očekujemo grupe iz Slovenije, predstavnike OMV-a i Carlsberg-a...

1
2
3
4
5
6

PRELEPA SARA KOSTIĆ SEDMA POLUFINALISTKINJA IZBORA ZA MISS SRBIJE!

U Prelepom ambijentu Etno sela Sunčana reka u opštini Loznica ocenom sedamnaestočlanog  žirija izabrali smo Miss Podrinja Saru Kostić, sedmu polufinalistinja takmicenja za Miss Srbije 2017.

Pred velikim brojem ljudi ovog velelepnog odmarališta održano je još jedno takmičenje u organizaciji Miss Yu kompanije i menadžmenta Sunčane reke.

Pobednica je dobila brojne nagrade prijatelja izbora kao i stipendiju RnB koledža za sve četiri godine školovanja.

Pored pobednice, titulu prve pratilje je ponela Dragana Burmazović, titulu druge pratilje Jovana Đurić, kao Miss Šarma je izabrana Ivana Babalj, titulu Miss fotogeničnosi – Sara Damnjanović a po prvi put smo imali i 6 polufinalistinju Zoranu Stupar koja je dobila nagradu Sunčane reke.

Devojke su na najlepši način iznele modne kreacije mlade dizajnerke Nataše Župac, dok je za frizuru bio zadužen dinamičan tim frizerskog salona Nikole Kulezića iz Šabca. Udobnost briljiranja na pisti je omogućio popularni brend obuće Dajhman a šminku fantastični Golden Rose tim.

Kroz ceo program nas je vodila estradna umetnica i od skoro sjajna voditeljka Jellena a  pauzama našu cenjenu publiku su zabavljali Hasan Dudić, interpretatorka zabavne i starogradske muzike Jasna Đokić, rok bend Klin, i Samba Mantok Show  plesačiče direktno iz Brazila.

Ostrvo "Sunčana Reka"

Ostrvo "Sunčana Reka" spremno da dočeka goste.

Brojne kompanije na team building-u u etno selu Sunčana Reka

Mesec jun tek što je počeo a u etno selo Sunčana Reka već su mnogobrojne kompanije organizovale team building. Cementara Lafarge BFC - Beočin, kompanija Asseco, lider u informacionim tehnologijama, MDS informatički inženjering, američka kompanija VAST, Volvo d.o.o i mnoge druge uživale su u raznovrsnim avanturističko - rekreativno - adrenalinskim sadržajima našeg etno sela.