Vožnja kvadovima na obali reke Drine

U našem Etno selu možete iznajmiti ATV (all terain vehicle) ili vozila za sve terene koja su kod nas poznata kao kvadovi, četvorotočkaši i slično.

Izaberi avanturu i uživaj u vožnji kvadovima:

RUTA1: Za sve one koji su u žurbi i nemaju puno vremena osmislili smo turu koja će Vam dozvoliti da okusite čari off-road vožnje uz obalu reke Drine po povoljnoj ceni a sa maksimalnim užitkom i zabavom! Ne propustite da se posle dobrog ručka provozate sa Vašim prijateljima i klincima!
Čekamo Vas.
Cena ture: 1200 din po vozilu (kapacitet vozila 2 osobe)
RUTA2: Ukupno 20km u trajanju oko sat vremena u zavisnosti od vremenskih uslova, pauza za fotografisanje. Polazak je iz etno sela Sunčana Reka, vožnja se nastavlja kroz prelepa sela na zapadnoj strani planine Gučevo posle čega se odvajamo na stari put koji je izgrađen u vreme Rimljana iz razloga eksploatacije rude, tim putem dolazimo do rudnika Brasina koji je mesto za pauzu i osveženje zatim sledi povratak u etno selo Sunčana Reka. 
RUTA3: Dužina – 30km u trajanju od sat i po vremena u zavisnosti od vremenskih uslova i pauza za fotografisanje, osvezenje. Polazak je iz Etno sela Sunčana Reka preko napuštenog  rudnika Brasina dolazimo do spomenika na Gučevu odakle se posle pauze vraćamo u Etno selo Sunčana Reka. Putevi kojima se krećemo su makadamski i stari šumski putevi, koji prolaze kroz živopisna okolna sela. Obilje panorame i svežeg vazduha su sastavni deo ove avanture. U cenu uracunati vodič, foto kao i osvezenje (voda).