Smeštaj na obali reke Drine

Jedinstven ambijent kompleksa raspolaže sa:

Kućom za smeštaj gostiju “Nada” (1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 – 30 ležaja)
Dobrinkin konak (1/3, 1/4 – 22 ležaja)

Kućom za smeštaj gostiju “Trebinje” (1/1, 1/2, 1/3 – 3 ležaja);
Kućom za smeštaj gostiju “Danica” (1/1, 1/2, 1/3, 1/4 – 4 ležaja);
Kućom za smeštaj gostiju “Ružica” (1/1, 1/2, 1/3, 1/4 – 4 ležaja);
Smeštaj u kućicama za goste koje su zidane ciglom i drvetom a nalaze se u naseljima Robert de Niro i Studenac (1/1, 1/2, 1/3, 1/4 – ukupan kapacitet 50 ležaja);
Smeštajem u kućercima u seocetu “K’o nekad” (1/1, 1/2, terasa – ukupan kapacitet 10 ležaja);

Kućice za odmor

(drvene ili ciglom zidane)

Kućice se nalaze na obali reke Drine i u hladovini stoletnih oraha. Sagrađene su od cigle i drveta.

Sam enterijer predstavlja spoj prirode i komfora u kome preovladaju forme drveta i kamena, s jedne strane, i savremenog eksterijera koji zadovoljava potrebe savremenog turiste, sa druge strane.

Gostinska kuća „Nada“

Gostinska kuća Nada smeštena je u centralnom delu etno sela, a preko puta restorana “Pod vrbom”. Pogled iz nje pruža se na prelepe poljane, zoološki vrt, hram “Sretenja Gospodnjeg”, sportske terene, “Veselo dvorište”, planinu Gučevo i reku Drinu.

Dobrinkin konak

Smešten je na obali reke Drine. Sa njegovih terasa pogled se pruža na jednu stranu ka prelepoj zelenoj Drini, a na drugu stranu ka istorijskoj planini Gučevo, koja je obrasla gustom bukovom šumom.

Konak poseduje prelepe sobe, koje su opremljene po uzoru na stare srpske kuće. Soba ima dvadeset i tri, a gosti konaka mogu koristiti wellness sa fitnesom, masažom i saunom, a tu je i dečija igraonica za naše najmlađe.

Gostinska kuća „Danica“

Smeštena je u debeloj hladovini, sa kamenom terasom i prelepim dvorištem, a ispred nje Bibinom plažom, gostinska kuća Danica jedan je od najlepših objekata na celom toku reke Drine.

Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Sagrađena je od cigle i drveta.

Gostinska kuća „Trebinje“

Ponajlepši naš objekat, koji se nalazi na obali reke Drine, u neposrednoj blizini hrama ”Sretenja Gospodnjeg”. Poseduje terasu popločanu kamenom, a u samom objektu nalazi se dnevni boravak, soba za spavanje, kupatilo sa veš mašinom, kompletno opremljena kuhinja, garderoba i hodnik.

Kući pripada dvorište sa garažom. Oba objekta su ciglom zidana.

Gostinska kuća „Ružica“

Sastoji se od dve nezavisne celine – sobe Ružica i sobe Zvezdana. Sa terase pogled puca na krošnje oraha, i planinu Gučevo. U neposrednoj blizini nalazi se “Vežbalište u prirodi”, sportski tereni za košarku, odbojku, tenis, mali fudbal…

U sobi Ružica nalazi se dnevni boravak sa spavaćom sobom, kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom sa veš mašinom.

Seoce „K’o nekad“ – Kamp

Muzejskog je karaktera i poseduje pet kućica (Jabuka, Višnja, Trešnja, Kajsija, Breskva), koje su sagrađene od zemlje, slame i drveta. U okviru seoceta nalazi se i salandžak u kom se odmaraju gosti koji su na noćenju. U neposrednoj blizini nalazi se hram “Sretenja Gospodnjeg”, kao i reka Drina.

    Ime i prezime Telefon Broj dece Datum dolaska

    Izaberite smestaj u