Opusti se i zabavi

Etno selo Sunčana reka ponosno nudi luksuzne wellness i spa usluge koje će vam pomoći da se opustite, oslobodite stresa i bolova te osvežite telo i um.

Otvorili smo vrata našeg wellness-a koji smo nazvali “Opusti se i zabavi”.

Fitnes

Teretana u etno selu Sunčana reka, pored reke Drine je mesto gde se možete potpuno opustiti i istovremeno se razvijati na fizičkom i mentalnom nivou. Ovde možete pronaći širok izbor sprava za sve nivoe spremnosti, od aerobika do vežbi snage i kardio treninga.

Osim toga, možete uživati ​​u različitim sadržajima etno sela, poput degustacije tradicionalne hrane i pića ili uživati u jahanju, dugim šetnjama pored reke Drine, vožnji kvadovima, streličarstvu…

Ukratko, naš fitnes centar je savršeno mesto za one koji žele uživati ​​u fizičkim aktivnostima i opuštanju u lepom okruženju.

Sauna, slana soba, đakuzi

Etno selo Sunčana reka nudi raj za relaksaciju i opuštanje u svom luksuznom wellness i spa centru „Opusti se i zabavi“.

U našoj ponudi možete pronaći luksuznu saunu, slanu sobu i đakuzi, sve sa ciljem da vam pomognemo da se opustite i osvežite.

Sauna je savršeno mesto za opuštanje i čišćenje tela, dok slana soba pomaže u očuvanju zdravlja disajnih puteva i uklanjanju toksina iz organizma. Đakuzi, pak, pruža blagotvoran učinak na vaše telo i um, pomažući vam da se opustite i uživate u trenutku.

Masaže

Etno selo Sunčana reka ponosno nudi širok izbor masaža koje će vam pomoći da se opustite, oslobodite stresa i bolova te osvežite telo i um.

Naš tim stručnih masera spreman je da vam pruži različite vrste masaža, uključujući parcijalne masaže, relaks masaže, terapeutsko sportske masaže, masaže za trudnice i mnoge druge. Sve naše masaže izvode se u udobnim i opuštajućim prostorijama etno sela Sunčana reka, gde se možete potpuno prepustiti opuštajućim tretmanima.

Igraonica za decu

Etno selo Sunčana reka u ponudi ima prelepu igraonicu za decu koja će im pružiti nezaboravne trenutke igre i zabave.

Naša igraonica je opremljena najmodernijim igračkama i zabavnim sadržajima za decu svih uzrasta, od male dečije sobe do sobe za zabavu za odrasle. Osim toga, organiziramo razne radionice i kreativne aktivnosti za decu, kao što su slikanje, modeliranje i mnoge druge.

Ukratko, ako želite da vaša deca uživaju u nezaboravnim trenucima igre i zabave u lepom okruženju, posetite nase etno selo i isprobajte sve što imamo za ponuditi!

Igraonica za odrasle

Etno selo Sunčana reka ima pravu igraonicu za odrasle gde možete zabaviti svoje prijatelje i porodicu uz najmodernije igre i zabavne sadržaje.

Naša igraonica za odrasle opremljena je najnovijim modelima Sony PS5, pikadom, stonim fudbalom i mnogim drugim zabavnim sadržajima za odrasle.