Usluge etno sela

Wellness i spa

Etno selo Sunčana reka ponosno nudi luksuzne wellness i spa usluge koje će vam pomoći da se opustite, oslobodite stresa i bolova te osvežite telo i um.

Otvorili smo vrata našeg wellness-a koji smo nazvali “Opusti se i zabavi”.

Ugostiteljska ponuda

Ono što etno selo čini prepoznatljivim je „Kafana pod vrbom” koja pruža gostima usluge ishrane. Kapacitet objekta je 250 mesta, urađen je u etno stilu, pa se gosti prijatno osećaju.

Za svakog, pa i najzahtevnijeg gosta, imamo bogat izbor nacionalnih jela i kvalitetan izbor vina sa prostora Srbije.

Gostima preporučujemo: teletinu ispod sača, dimljenu prasetinu ispod sača, jagnjeće, teleće i praseće pečenje, roštilj, riblje specijalitete, sir, kajmak, domaće pite, poslastice…

Team building

Šta je team building?

Team building se odnosi na aktivnosti usmerene na poboljšanje timskih performansi.

Fokus team buildinga je na tome da kroz neobavezne aktivnosti izvuče najbolje iz vašeg tima, omogući timu da osvesti svoje snage I slabosti, a zatim ga edukuje na koji način da minimizira uticaj,slabost I ohrabri da snage u što većoj meri iskoristi u susretu sa svakodnevnim poslovnim izazovima.

Fabrika avanture Sunčana Reka

Etno selo Sunčana Reka se prostire na sedam hektara zemljišta na obali najlepše srpske reke – Drine, ispod istorijske planine Gučevo, koja predstavlja prvu u nizu podrinjsko – valjevskih planina, a u blizini banja, Zvorničkog jezera, Trešnjickog kanjona, brojnih manastira i prostire se na samoj granici sa BiH (Republika Srpska).

Aktivnosti koje Vam nudimo su brojne i prilagođene svim starosnim dobima, rekreativnim ili ekstremnim izazovima. Izaberite svoju avanturu i budite u kontaktu sa prirodom a mi ćemo se postarati da vreme provedeno sa nama bude kvalitetno i nezaboravno.

Ponuda za pripremu sportista

Pored najlepše reke Evrope, na mestu gde se ukrštaju planinski i rečni vazduh, na mestu gde se sunčevi zraci iznad Gučeva utapaju u nemirne vode Drine, nalazi se Etno selo “Sunčana Reka”.

Kompleks predstavlja oazu za odmor, sport i rekreaciju i kao takav je idealan za pripremu sportista.

Đačke ekskurzije i prolazni ručkovi

Sunčana Reka je sportsko rekreativni kompleks, sagrađen u etno stilu, smešten na samoj obali reke Drine, a između planina Gučeva i Majevice. U Sunčanoj Reci ništa nije obično, počev od ambijenta, preko izvrsne hrane do čitave lepeze sadržaja i izleta.

Uz sve sadržaje koje posedujemo možemo uključiti animatora, a u večernjim satima zabavu u diskoteci. Isto tako, a ukoliko se ukaže vreme, možemo organizovati i neke obrazovno – zabavne programe, poput izleta, orjentacije u prirodi i istorijskog časa vezanog za početak Prvog svetskog rata.

Svadbe, punoletstva i druge svečanosti

“Sa Sunčanom Rekom pred oltar”

U restoranu “Kafana pod vrbom” koja ima 250 mesta organizujemo:

svadbe;
punoletstva;
mature;
rođendane;
krštenja i slično;

Poseta manastirima Lozničkog kraja

Okolina “Sunčane Reke” bogata je značajnim kulturno –istorijskim vrednostima, pre svega manastirima. To su: manastiri: Petkovica, Čokešina, Tronoša,Soko-grad, Papraca, Tavna, Crkva brvnara u Dobrom potoku, Kraljeva crkva u pećini i Kraljevo skolonište u pećini u Malom Zvorniku, Djurdjev grad (poznatiji kao Kula-grad) u Zvorniku.