Đačke ekskurzije i prolazni ručkovi

Svako ko je posetio Sunčanu Reku u Banji Koviljači, razume da je njeno opisivanje veoma, veoma težak posao. A svako ko je prespavao makar jednu noć pored Drine, razume da je nemoguće opisati taj doživljaj, s obzirom da se Sunčana Reka nalazi na mestu gde se ukrštaju planinski i rečni vazduh.

Sunčana Reka je sportsko rekreativni kompleks, sagrađen u etno stilu, smešten na samoj obali reke Drine, a između planina Gučeva i Majevice. U Sunčanoj Reci ništa nije obično, počev od ambijenta, preko izvrsne hrane do čitave lepeze sadržaja i izleta.

Naš kompleks prostire se na 7 hektara zemljišta i predstavlja oazu za odmor, sport i rekreaciju a čine ga: kuća za smestaj gostiju “Nada” (30 lezaja), kuća za smestaj gostiju “Trebinje”(3 ležaja), kuća za smestaj gostiju “Ružica”(4 ležaja), kuća za smeštaj gostiju “Drina” (8 ležaja), kućice za goste smeštene u dva naselja “Robert de Niro” i “Studenac” (52 ležaja), kafana “Pod vrbom” (250 mesta), letnja bašta (700 mesta) pogodna za svadbe i druge svešanosti, muzejska postavka “Drina kroz vekove”, biznis sala sa 100 mesta, otvoreno ognjište, pečenjara, letnjikovac, uređena drinska obala sa šljunkovitom plažom (“Šotrina plaza” – na prelepoj obali Drine, u prirodnom ambijentu “Sunčane Reke” snimane su scene za poznate serije „Greh njene majke”, „Nepobedivo srce” i „Šešir profesora Koste Vujića”. U čast legendarnog režisera i njegove ekipe plaži dadosmo ime -„Šotrina plaža”), “Borisov bar”, parking, tereni za tenis, košarku, odbojku na pesku, mali i veliki fudbal, badminton, streljičarstvo, jahanje, vožnja fijakerom, čamcem i kvadovima, pilates, masaža, wellness…
U situaciji smo da deci možemo ponuditi boravak na Sunčanoj Reci prilikom eskurzija na bazi noćenja, polupansiona i punog pansiona.

Uz sve sadržaje koje posedujemo možemo uključiti animatora, a u večernjim satima zabavu u diskoteci. Isto tako, a ukoliko se ukaže vreme, možemo organizovati i neke obrazovno – zabavne programe, poput izleta, orjentacije u prirodi i istorijskog časa vezanog za početak prvog svetskog rata.

Popusti za grupe

Agencijama odobravamo agencijsku proviziju 10%.
– 1 Gratis na 20 osoba
– Smeštaj u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama
– Sa decom će raditi obučeno osoblje
– Učionica opremljena sa računarom i projektorom